Scroll Top

Îngrijire facială cu Summe Cosmetics

În spatele SummeCosmetics stau profesioniști cu ani de experiență în cercetarea, fabricarea, comercializarea și aplicarea cosmeticelor profesionale. Un brand nou și modern, cu idei creative, noi și tehnologie de vârf, a obținut ceva foarte provocator, şi anume: a reunit energia tinerească cu ani de experiență de lucru. Un grup mare de cosmeticieni profesioniști din toată Spania a salutat cu entuziasm ideea de a crea o marcă specială, care să răspundă nevoilor reale. Ideile, sugestiile și experiența lor au fost vitale pentru a da formă primelor linii de produse. Eforturile diferiților profesioniști s-au adunat într-un singur obiectiv comun: crearea unui brand puternic care apără identitatea și profesia cosmeticienilor cu produse de înaltă calitate la prețuri competitive.
Produsele SummeCosmetics se folosesc pentru cosmetică facială şi pentru ochi, dar şi pentru tratamente corporale cu împachetări, având rezultate imediate şi de durată, ele existând deja în diferite SPA-uri de 5 stele din România.

Rasfat aromaterapeutic  La Cremerie

Extracte naturale din plante,fructe,seminte si lemn iti vor mangaia simturile si pielea,lasandu-va trupul catifelat si hidratat pentru o lunga perioada de timp.
Aroma de struguri,rodie,portocala ,gref,lemn de santal,iasomie,ceai verde sau vanilie va va ajuta sa va relaxati pe deplin.
Cosmetice profesionale La Cremerie sunt 99,8% naturale, hand made in Italia, din extracte din plante, uleiurile organice pe baza de seminte si uleiurile esentiale.

Remodelare corporala cu Bruno Vassari

Linia pentru ingrijire, slabire si efect anticelulitic Body Care, schimba, reinnoieste si imbunatateste in mod vizibil aspectul pielii, oferind un tratament complet pentru remodelarea siluetei si combaterea in mod eficient a celulitei.
Gama Body Care are la baza un complex revolutionar de agenti activi: alge marine, ceai verde camfor si lavanda; ce stimuleaza termogeneza prin activarea adipocitelor, distrugand tesutul gras.